Google+ Followers

Kenangan Yang Tinggal Kenangan....

Salam Semua
Salam Satu Malaysia
berjumpa lagik yer kita
sihat kerw???
Halamak asik itu jer yang ditanya kan...
ok 2 kasik kelainan sikit ar...



what up Bro
Lu sihat ke ari ni?
wa harap lu orang Semua sihat ar
gua kat sini sihat
apa citer ari ni Bro?
Ade Bahan baekkk kerw?

Hehehehehehehehehe
Ade tak gaya macam rockers
ni kes terpnegaruh cite
TV3 cerekarama tu

ok2
cube korang tengok title diatas
apa yang korang bayangkan
  nas percaya setiap orang pasti ada kenangan
hahhhhh
terindah kerw?
or
tak terindah
ianya tetap dianggap kenangan

sapa tahu apa itu minah karen
haaaaaaahhh
korang mesti label 
kalau yang kerja kilang tu minah karen
hapa kelassss kan
uishhhh2
tak baik tau
ok ape ,keje kilang tak stress
seriuslah
ingat nas main cakap jer ker
sejujurnya
sebelum nas berkerja di tempat Skrng ni
dedulu
nas sebenarnya berkerja di kilang
kat Mana?
Texas.... 
Tahu tak?
mesti fikir sampai ke luar negara
kat Keramat Jer
Texas Instrutments
ahhhhhhhaa
tahu pun
tak tahu buat2 jer lah tahu

serius nas windu 
yang tersangat2 kat member2
kilang ni
serius tak tipu
sekarang ni dah ramai yang lost conct
hurmmm adepun
beberapa ketul yang masih
berhubung
tapi serius tak sama
kalau dulu
boleh gelak2 gurau
sambil buat kerja
haaaaa
gosip ofcz lah kan
wahhhhhh
bestnya
macam nak kembali ke dunia dulu
sangat windu
walau kerja dikilang ade uniform sndri
ianya tetap selesa
uniform macam nak ke bulan
haaaa
korang ade?
hahhahahhhaa
windu windu windu
boleh buat OT berdouble2
keje skrang ni ade
kene kuar cukup time.... uishhhh
nak OT pun tak berbayar
kawan nas yang keje kilang
dah boleh pakai merz
haaaaa
korang mesti tak caya
keje kilang ni gaji besar tau
walaupun pokok amatlah murah
but Bile Ot wahhhhhhh
LUmayan beb
 
 macam nak buat reunion
tapi saya windukan
semua kawan yang berlainan shif
semua shif Dari A-D
saya suke
semua saya serasi
macam mana tu
iskh2
tapi tulah macam title kat atas tu
"kenangan yang tinggl kenangan"
bile semua dah berhijrah ke tempat lain
ade yang balik sabah sarawak
ade yang balik kg masing2
hurmmmmmm
andai masa boleh diundurkan kembali
alangkah bagusnya

bile time dapat gaji
hamboi2
berijimba2 sakan
kat dalam satu kilang tu
dah macam keluarga besar nas
SENSATA TECHNOLOGY
sangat bangga 
kerja kilang dulu.
biarlah orang nak kata
kerja kilang ni macam2
But nas tetap nak kata
Keje Kilang Memang Kelasss
hihihihihihihihihiii
korang tak pernah rasa
kalau kau orang rase 
mesti korang pun bagi



korang jangan ingat 
yang keje kilang ni tak ada kelulusan
fikiran korang kolot kalau korang anggap macam tu
orang yang keje kilang pun ade degree master
yerrr....
buktinya kawan nas
dia master dari luar negara
but dia dah pernah hantar resume kat mane2 
tapi tak ade yang ambil pon keputusannya
dia kerja kilang
apa masalahnya
korang nak kate bukan2 kan
ingt tu jangan nak padang remeh 
tentang Minah Karen  or mamat karen 
ok
sekurang-kurangnya
kami ada ilmu
ade kemahiran
dan ada jugak pengalaman 
haaaaaaaaahh korang ade?

ok lah sampai kat sini jer nas nak berceloteh
sowie la yerppp kalau 
ade sesiapa yang baca blog ni
terasa hati
nas tulis dari apa yang nas rasa.
sesungguhnya yang baik tu datangnya dari Allah
yang buruk tu dari Nas sendiri.
Maap yerppp


ok jumpe lagi dilain entri

byeee uloss


salam.

Tiada ulasan: