Google+ Followers

Transformers Dark Of The Moon At Viva

salam semua
entry kali ni
nas nak share sikit tentang
movie ni
ok nas bagi 
sebab2 nya
1) jalan cite die peuh dengan action ~ i like ok~
2) sebab bestlah tak tau nak kate camne
3) mengenai ~love~ sangat teruja ok bukan sebab pe tau
cz hero sanggup berkorban merintagi apa saja untuk selamatkan GF die
perghhh sangat sweet
4)saya suke Bumbee sebab die comeyyyy
5)Optimus Prime robot yang di cipta berperikemanusiaan ~boleh ker sebab ni hihihi~
6)banyak sangatlah.... apa kate korang pergi tengok sendiri.. pastu sambung
sebab ni yerppp





memang dah agak akan kuar sambungan
dari transformers yang lepas
dan kali ni geranti
pasti ade sambungan
sebab 
korang perasan x kisah robot kecik 
yang tolong rosakan kapal angkasa tu?
hahhhhhhh pelik kan
apa jadi kat dieorang ea?
hurmmmm satu lagi ade lagi tu yang pelik hihihi
mase apa jadi dengan markas orang jahat tu
kan die banyak stelit jahat and rahsia
iskh2
adakah akan ade lagi
transformers????
korang rase macam mane?


kalau ade sambungan lagi
memang gilerzzz 
aku lah orang pertama yang gumbira
peminat unggul TRANSFORMERS

pas ni koleki trnsfoemers bertambah2
wink2
apa pun credit kat movie ni

hihihihi
harap pas ni korang serbu yerpp
transformers
perghhhh 
rugi ooo tak nengokkkkk



ok bye 
love uolssss


Tiada ulasan: