Google+ Followers

my big days

assalamualaikum w.b.t


ok lame rasenya nak menangguhkan
tentang perihal
perkahwinan nas yer ok
kali ni nas
akan
open the story
about my wedding

*_*

korang suke



baik cakap suke lau x
nas majuk nanti



huhuhuhuhu
ok entry kali ni
agak panjang berjela2 sikit
cz dah combine
dengan entry yang gediks
i nak masok kan
huhuhuhuhu


p/s: sekiranya ade
yang tak suke entry ni
sile clik
button x
nas pon x kisah
sangat lau korang
tak suke cite nas ni
"ade aku kisah"






ok dengan lafaz
bismillah
nas rasmikan
entry ni sebagai
entry bersejarah dalam
hidup nas

  • ENTRY yg PERTAMA: makan-makan
huhuhuhu
kami berdua memang
budak yang kuat makan
walaupon badan saya
macam no 1
saya tetap kuat makan
my hero pulak
of cz korang tak heran
cz badan die
macam no 0
tapi yang nas pelik
antara kami
caye yang kuat makan
ea amacam tu????
hurmmmm
adakah disebabkan



  1. ker terlalu suke nak kawen

  2. or nak memboroskan duit my hero
  3. or aku pun tak tau hahahha
ok2 sebenarnya
pic kat bawah ni
diambil
4 hari
sebelum
kitaorg berdua
disahkan menjadi
"husband & wife"
hurmmmm
konon konon nya
nak cipta memori
hihihihihi

tapi kalau ikut kisah yang sebenarnya
kami berdua teringin sangat nak makan
kat Nando's
hurmmmm terliur
tengok ramai
sangat yang masuk ctu
kebetulan baru jerkkkk GAJIIIII
hurmmmm apa lagi
jommm
kite serang


inilah air
yang kami oder
di "Nando's
hurmmmm
comel kan
tangan nas ni
yang gedik nak
ambil gambar macam tu
hurmmmm
nnt korang boleh buat macam ni ea
hihihi


my hero
menjadi model
'Nando's'

wachaaaaaaaaa
sangat sedap
cik husbnd dah terpukau
hahahahhaha
makanan die alahai
terlalu ciput mengalahkan
makanan nas jer

apa korang tak percaya
huishhhhh
kalau tak percaya
jommmm
terjahhh
menu cik nass
























































tarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaa

inilah menu cik nas
wahhhhhh
*_*
Q: banyak nyer Q: habis ker tu

nas dah tau mesti tu soalan korang kan
ok jawapanya: habis
hahhahahha
memang bab makan
dah tak terfikir
pasal dah fitting baju kawen
and then pas makan
terhengeh2
kat my hero
cakap tentang dah
***temok***

huhuhuhu
padan muke
sapa suh makan banyak2



ok kesimpulan
yang nas nak buat
makan lah selagi
boleh makan
nanti dah sakit
dah tak leh makan k
p/s kpd diri sendiri:
makan banyak2
hahahhahha






  • ENTRY yg KEDUA : kad kawen
ok
kali ni nas nak cerita
tentang di
ambang perkahwinan
ok
kalau persiapan
dah disedikan
nak jemput tetamu
mesti ade card kawen betol x

nas mintak maaf sangat2
cz tak dapat nak publish
kad kawen nas macam mane
lau nak tengok sangat
korang pergilah FB nas yer
hurmmmm kat bawah ni
banner n bunting
very simple
tapi nas ngan mr zul
sangat berpuas hati
harga pon berbaloi2
cz nas ni bukan kaye sangat kot
nak grandddd

yang penting
keserdahanaan
dan yang paling penting
majlis berjalan dengan jaya nya



animation cartoon ni
memang saja nas buat
sebab nak letak gambar
dah biase sangat kan
hurmmm letak
catoon pulak



  • ENTRY yg KETIGA : 20.11.2010~nikah~
ok
kalau korang
nak tau
inilah andaman pengantin
yang nas ambil
"Amylia Bridal"
makeup die
sangat cantik dan simple
mmg sangat2 nas suke

mak cik & sepupu(nagiha)


mase ni
kitaorang dah nikah ea
korang jgn salah faham pulak
tersalah uplos pic pulak
huhuhuhu
harap korang x kisah ea
berbasikal
mmg nampak classic
hurmmmm
basikal ni kitaorang import
dengan nenek depan rumah
ok nas nak story sikit tentang basikal ni
nanti kat entry ni
tunguuuuuuuuuuuuuuu


inilah die
my sweet pengapit
iaitu
"adik nas"
'ita'


wif my frends
yana
sangat berterima kasih
cz sudi datang majlis kawen akak
baju pon ikut tema
bagussss


inlah my frends
'cida'
sangat berterima kasih jugak
cz sangup turun muar
menghadiri My Weadding
thnks Frends
terharu sangat
dengan korang
sob sob sob


inilah nas selepas
di makeup kan
hurmmmm Syantexxx tak
hihihihhii



kami yang sah di ijabkabulkan
dan sah bergelar isteri
kepada muhammad zul zamri abdul rafor

sign tu wajib
kalau tak
tak boleh kawen hik hik hik

adinda + kekanda
alhamdulillah

basikal oooo basikal
bak kate pepatah
"kalau dah pandai pinjam
pandai lah pulangakn"
tapi kitaorang ni
memang lanunnnnn



yerlah ape tidak nya
dah lah pinjam basikal seorang nenek
pastu lupa pulak
nak pulang
nak dijadikan cerita
pepagi bute nenek ni
nak gi memotong gotah
poie la umah kitaorang
ambil basikal
abah dah bisng2
apa tidaknya
anak die dah pinajm basikal nenek tu
tak tau nak pulang
hahahhahha
sorryyy yer nenek
kitaorng tak sengaja
soryyyyyyyyy
janji tak buat lagi
ciam maceh
tau entry basikal oh basikal
ni x best kan
tau dah
*-*






  • ENTRY yg KE EMPAT :- 21.11.2010~sanding phk caye
inilah pelamin
yang mengikut citarasa ku
hurmmmm
cantik tak
nas ambil
andaman ni
kat Amylia Bridal
sangat berpuas hati ok

inilah die my hubby
biaselah kan
dah dapat orang johor
adat die kene bayar tol
nak naik pelamin
jadi awal2
mr husband dah sediakan
duit tol
tol tol tol tol
tada tol x leh masuk okies

barang 2 hantaran ku
amacam syantex tak
ponat eden
ngan adik beradik yang lain
mengubahnya tau





hihihiihihi
uabah kat kedai jer
kitaorang ni penat bergambo
jer lebih
wink wink

ini die pn nas
selepas berarak kompang tadi
sungguh
mendebarkan
tapi caye cuke
boleh tak pakai baju syantex2 ni
selalu
cz saya ni cuke melawa


tol tol
bayar dulu baruleh masuk

ini die pari-pari kecil caye
sungguh omey kan
panas terik maser ni
tersangat2 panas k
muke ni dah berpeluh2
basah baju
hurmmmmm
tapi seronok



anak buah caye yang omey
nana dengan baju princess nyer
wahhhh
tak sangaka majlis aku
berjalan mcm ape yang nas nak
wink2 macam
mimpi pulak

kami yang malu2

wif my lovely parents

sesi minum silang tangan
hihihihi
mase ni dah
dahaga gilerz
siyessss
mmg dari tadi asyik mintak air
sekali dapat
perghhhhh
nikmat
lega sikit tekak














  • ENTRY yg KELIMA:27.11.2010 ~Sanding Phk Lelaki

ade tak ala-ala arabian
wakakakkakakak
tema pihak lelaki
hitam silver
ok sangat syantex
tapipanas gilerzzzzzz


ok lompat jangan x lompat
sesi photoshoot
sangat suke dengn
perkhidmatan jurukamera

caye cuke ngan gambo ni

sangat sweet ok
mr hubby encem
caye cantik



ok semua sile termuntah yer
baca ayt diatas
uwekkkkkk





opsssssssssss



my lovely parents

dengan mak & ayah mertua
sebelum tu kite
same sedekah
Al-Fatihah buat ibu mertua ku yang tercinta

mak mertua nas
telah kembali ke rahmatullah
pada 18.1.2011
semoga rohnya
ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman
amin


nak tau apa yang nas ngan hubby minum
hurmmmmmm

uwekkkkkkk
x sedap nak tau apa benda



kat bawah ni






































































































untuk incik asben

yang ini pula
untuk nas
perghhhh
sorrryyyy
yer nas bukan nak kutuk ker apa
tapi ni untuk nas jerlah
yang suke tu oklah
tapi nas tak suke air ni
tak sedap k
'i dnt like la

mcam nak muntah bile dah masuk kat liang
tekak i ni
hr mmmmm
mngkin tak biase kot kan
mb kalau dah biase ok kot
tapi inilah yang first and last
nas minum
dah serikkkkkkkkkkkkkkkkkkk
pas ni tolong jangan bagi nas lagi


cuak muke i tau
dipakse meminum air tanpa kerelaan
hahahhahha
rupe-rupenya incik asben pon same
die tak suke air tu
dijadikan cerita
kitaorang jamah saje air tu




saya yang berada di atas pelamin


~SELAMAT PENGANTIN BARU~
DOAKAN KEBAHGIAN KAMI YER
LOVE YOU ALL





Tiada ulasan: