Google+ Followers

AL-KISAH FACEBOOK NAK TUTUP PUNYA CERITA

salam semua
hurmmmm
baru-baru ni
kite dikhabarkan
dengan berita
yan kononnya
FB akan ditutup
uisssshhh
bio betoi
ni huhuhuhuhu
betoi kerw
????????????????

semua masih menjadi
tanda tanya
dan isu
yang tersangatlah hangat
kat radio Hot Fm minggu nie
macam2 soalan yang nak
ku serbu
ok pertamanya kenapa?
boleh ker?
and what everla yang seangakatan
dengannya




nas masih tersipu2
mencari
punca sebenarnya
mengapa nak ditutup
huhuhuhu



tp hope sangat tahun ni
menjadi tahun yang
lebih bermakna
dalam hidup nas'
yang telah ber asben sktg
hhihiihihi







di larang buke
fb yer
pas ni layan blogger
jerla
ea


pada yang teror2 it tu
sile2 ah sibukan diri menyiapkan
kelengkapan
ntuk tidak
mmbuka FB
hahahhaha
hak tiu

huhuhuhuuhu
korang pon sedih ker
cian2



saya nak pergi jauh
pergi ke tempat
yang leh pen FB
hihhihihhi'ade x??




?
?
?
?
?
?
?


nak login pon dah kene bayar mk oiii
bio bebeno
uik senang jer kan

pah ni dah tak leh
godek2 FB lagik2
dah tak leh tegor2 kawan Lg
dah tak boleh main
game yang entah biler nak tamatnya
semua akak bermula dengam yat
X

dah tak ade
bagi2 bunga kat aku
huhuhuuhu
macam dedulu aggy

cian kan adeka kami
berbuat kesalahnaa
sampai fb nak tutup
adoyaiiiiii
huhuhuuhu
pas ni lau Fb tutup memang siyes
ar nas dgn
berblog ni
kuang2 huhuhuuhuhu


2 ulasan:

Puteri Amna Balqies berkata...

salam..hye kawan..haha sejak dah jadik bini owang nih..jumpe ko pun susah..huhu..fb biarla dia tutup pun..bagus gak kan kurang sket maksiat..kurang gak benda2 yg xbaik di lihat..tol x nas?

Abadi Zul'Nas berkata...

salam hai kawan hurmmm betoi gak tu... skrg ni kite berblog jer lagi best
boleh luah yang best2 ade ker sapa nak marah ni kan kisah kite kan kan ila.. ala ila aku jadi bini orang pun asben aku cakap aku ni cam bubudak lagi.. hurmmmm mailah dtang umah aku tengok Astro