Google+ Followers

kaler pink punyer hal

salam semua
huhuhuhhuu
lamer betoiii nas tak ber celoteh kan hik hik hik
hurmmmm
banyak bebenor nas nak citer ni
ok jika dulu nas cik
skrg ni titile i dah bertukar
PUAN
opssss

boleh x caye mengatal lagi
huhuhuhuhu
dah tak leh
aper2 pon sempoi
incik asben
tetap kate nas ni macam budak2 agi
tak bais2 nak wat peace
lebih lagi biler jumper HEllo kitty
wah wah wah
i like la incik asben
very suke kih kih

citer pasal umah
nak dijadikan cerita punyalah
nas ni minat sangat color pink
jadi barang2 dapor pun
semua PINK belaka
hihihihi
cowi yerrr mr asben
daku tak leh ubah ler
suke color tu
minat banget
uitttt
mule lah daku berangan2 nak
anak gegirl hihihihihi
moleh ler daku
kumpul kaler peberet aku ngan anak aku nnt

huhuhuhuhuhu

uittttt jauh nya aku berangan
tak salah kan

i like

mr asben cakap
nak kembo
hohohohoho

ok ok ok

caye bagi kembo yer abg
baby boy
&
baby girl

hahahahahhah
Baby boy penyokong papa
(MU)
baby girl penyokong mama
(chelasea)
dan moleh lerrr baby gegirl
ikut mama
shopping kaler pink camer2
horeyyyyyy
muahhhhhhhhh

Tiada ulasan: