Google+ Followers

RESTORAN PUTERI

omg

kali ni cik nas nak bercerita

tentang makan lagi

huhuhuhuhu

mmg nak mengemokan tol

hurmmmm

macam mane nak membendung

masalah makan ni

lebih2 lagi

bile dgr pasal makan jer

cik nas mesti ade

ni aper kes kate nak

mendietkan diri

tetapi

apakah dah terjadi pada diriku ini

huhuhuhu

tak masal baju nak tawen anti

tak muattttttttttttt

wahhhhhhhhhhhhhh tolong



pic kat bawah ni

tak ingat pula bulan berapa tapi

mmg betol inilah yang terjadi

iaitu

MAKAN

MAKAN

MAKAN

DAN MAKAN

MANYAK2



hurmmmm ok2

taraaaaaaaaaaaaa









inilah wajah cik nas

yang suke berpose

huhuhuuu

inilah wajah cik nas

ikikikikikiki

ader tak macam owang dedulu





cik nas yang berangan huhuhu



bersama kat Ti aziz

hehehhehe

tengok tu nak bagi nas bunga tau

korang jgn jeles tau

peminat tu

kikiki

aikkkk cik nas ni perasan jer

wekkkkkkkkkkk

huuhuhuu





alamak sebenarnya pic ni tak jadi

tgk muke nas tu cam selebet jer

syok sendiri





ecehcehceh

comei kan cik nas ni

huhuhuuu

cam ader dgr yang ngumpat jer

waa

tak maulah

ak jugak puji dri cendiri

tak gitu mr blog



mr blog: SOKONG KAMUUUUU CIK NAS

cik nas: TQ MR BLOG





UISHHHHH

tgn caper ni

huhuhuu

salah satu gbr yang tak jadi

apepun tetap

sweet kan





hurmmm

dieowang ni sajer jer sakat

cik nas tau

dieowang cakap nas

temokkkkkk

arghhhh

x mau2

jadi terpakse nak cover

pewot

yang sedikit uncittttt

tu

malu tau

hihihihihi





hahhhh yang ni kak ZA ok





cik nas yang tomei2 tu

alah 2 yang tengah tu

hahahhaha

nampak kan

pic ni

bersama

kak ina & mieya







pic ni bersama kak ila,

wif kak CT

dan mieya

ok semua nk bergbr ok2

mari2 kita menghangatkan suasana

hangatkan ketiak

kikikiki

jangan mare yer orang2 diatas

sekali marah

i jual tau

so senyummm sokmo k

hahahhhahaha





wif kak Ct

dgn semua owang cik nas berpose

huhuhuu

susah betool jadi

orang sakan berpose ni

kan2

whateverlah

yang penting

kita enjoyyyy





hahhhhhhh

diantara kami

bandingkan siapa yang kurus

nas temokkkkkkkkkkk



warghhhhhhhhhhhhhhhhh

mr blog JAHATTTTTTTTTTT

kate cik nas temokkkk

dgn itu cik nas nak majok dgn cik blog

sebulan

tak mo tegur mr blog lg

nyampah

caye benci kamoooooooo





pic ni GB

tengah bagi hadiah

kat pun fauziah





syhhhhhhhhhh

adelah menda yang dibincangkan





ehhhh silap bagi hadiah laaaa

bagaimana ini bleh terjadi

haaaa yo tak tau

pn fauziah dah majok

cepat pujukkkkk

cik nas dah tatotttt ni





cik nas terlebih senyuman'

bila nampak makanan

hehehhehe





tengok2

manyak kan makanan

cik nas tak tipu tau

tu yang senyum lebih tadi tu

tapi yang kat atas ni

makanan dah habis dibaham

ketiga2 orang

diatas mengambarkan kekenyangan







kak saadiah berselera nampak

menghulurkan makanan kepada cik nas

hehehhehe





LICINNNNNNNNNNNN





inilah wajah2 makanan

yang tak diusik lagi ok2

semua nampak sdap kan

dan tentunya

mengoncang keimanan

bagi mereka yang lapar





yang ni lagi cik nas suke

cz air yang lazat

kat atas ni

jus apple kesukaan nas tau

sunguhhhh sedapppp

yummmmyyyyy



kak saadiah dan kak ti

menanti untuk menyerang makanan





ally tak sabar2 nak makan

kak ina dh cuit sikit makanan

hah tengok tu kak ina macam ade kuyah sesuatu

kan3

tak caye cube tenok tol2

hihihi

kak ina tak mo marah2 yer

nnt nas juall

lelong2

kikikik



hahahhaha

mieya menghitung waktu nak makan

cz lambat sangat





saje jer

nak tunjuk air cik nas yang lazat

hehehhhe

hope korang semua tak kisah yerpp

nas publish pic korang

just fan

jgn marah tau

kot2 tersinggung hati korang

nas mintak ampun yerppp

yang penting kita

ENJOYYYYYYYYYY



Tiada ulasan: