Google+ Followers

HERO



CELAMAT CEMUA
HORGHHHHHHHHHHHH
TGK TITLE DIATAS
MESTI KORANG
FIKIR NAS NAK CERITA
TTG INCIK TUNANG KAN
HEHHEHHEHHE


kisah ni tak ade kene mengena
dengan incik tunang
hehhehhe
dipendekan cerita
hari ni nas pergi pasaraya
pasaraya ni diberikan name
pasaraya hero


ehhhhhhh
bukan hero superman ni
iskh2
ni pasaraya tau


hahahahhaha
ni baru betul pasaraya hero
hihihiihihii
pasaraya hero ni
terletak di salak south
hurmmmm
bermula cerita
nas dgn kisah yang lucu2


inilah reaksi 2 sahabt
konon2 nyerlah
selepas selesai
segalanya yang orang permpuan selalu buat


al-maklumlah
orang permpuan kan mesti nak makeup2
hihihihiihi
uishhhhhh
tak baik korang ketawa kan cik nas tau
cepat mintak maaf
hehhehe


hehhehhehhhehehe
sempena hari ibu ni
korang kene mintak maaf macam ni tau


walau tak bergelar ibu
tapi ade naluri keibuan hehehheheh

eh rasenya dah jauh menyimpang ni

hurmmmmm

perjalanan tetap diteruskan


uishhhhh ramai pulak
padahal nas ber2 jer
hehehhheheh
sepatunya naik keta
tetapi
cik aqies kate kete die abg die pakai
so naik lah kenderaan awam
ala train dari badr tun razak
and then berhenti kat salak selatan
berjalan beberapa minit
sampai dah
kat pasaraya hero tu
uishhhh
ramainya orang
dan barang2 semua of course
seprti yang dicakapkan
murah2 belaka

ok mase untuk


serbuuuuuuuuuuuuu

masuk first kita mesti ambil bakul
and troli

iskh cantik pulak
bakul ni hehehhe
takpe2 bantai jer

ok first kita pilih ikan dan ayam

dalam gbr ni
bukan cik nas tau
imej jer

ok ikan selesai
ayam pulak


ini die ayam cik nas hehehe
macam nak menari jer

kita beli bawang merah kentang


kentang ni berbentuk love
itu menandakan orang yang membeli ni
dah datang seru

kahwin

hehehhehhehe


alamak bajet kawin pulak
silap2
ni bajet nak beli barang dapor la
sorryyyy
kesilapan telah berlaku

ok next item


pilih jgn tak pilih

next

garam ikan bilis sayur asam jawa



sayur yang dibeli


banyak pulak erk
ni gambaran saja nas beli ni hah


satu lagi nas tak pasti aper
mb bendi kot

x dilupakan cili

ok next items
span basuh pinggan
tepung
sardin
sabun basuh baju
sabun basuh pinggan
sup bunjut

terima kasih pda incik spongebob
kerna membantu saya
menjadi bahan cuci pinggan saya
muahhhhhhh

yang besar caye beli
selepas itu

4 tin ok

pastu ade lagi
sup bunjut

jenama adabi ok

ok lagi2 oh beras dgn telor
x larat nak bawa
saya dah call
dan order dgn icnik tunang utuk beli kan


nak tak nak die kene belikan
cz nnt saya majuk
hehehhe

tq pada incik tunang

opsssssssssss

cik nas terlupa
hari ni ade janji dgn kawan
cz die nak tumpang tido umah

terlambt tgk jam


ok skarang nak gi bayar
hurmmm
rm pun terbang


mase untuk bayar
hehehhe
boleh tak mintak free
hehheheh
kan seronok kalau semua barang free

selesai
ok ok
sekarang mase utk mengangkat
perghhhh
banyak nya barang berat pulak tu

iskh jenuh nak mengangkat

cian kat cik aqies
kerna ari ni nas membuli die
wakakakkakkka
hehehehe
pada cik aqies tq yerpppp
ni cayang kat ko ni
hehhehhe
tu ar
lau keta ko ade tadi
senang sikit
hehhehheh

misi berjalan wahhhhh
penatnya
beratnyaaaaaaaa
jalan kejap2 berhenti
warghhhhhh
penat
hurmmmm
asyik kepenatan mengangkat barang yang terlalu banyak
ade sebuah motor roda 3
yang ade tpt penumpang
cik nas pun berangan

bestnya

yahoooooo
mesti best ilang penat ku
cik nas pun bagi cadangan kat cik aqies
die pun ketawa berderai


daripada berjalan

akhirnya kami berhenti
gara2 lawak aku ttg motor tadi
hehhehhe
penat wooooo
berjalan nak ke lrt
turun tangga
naik tangga
dan akhirnya
sampsi gak and bagus
pakcik teksi ade


ok sekarang pakcik teksi meneruskan
perjalanan
ke bandar tun razak
ok sementara tu ilangkan penat
teksi pun membelokkan diri ke perumahan cik nas
dan cik nas terlihat kelibat ni hah


dari belakang macam dikenali
folow2
hurmmmm dah agak dah
naik motor sambil makan
korang nak tau sape
hahhahahha
cik aqies dah cakp cape tu
ni lah orangnya


Gelojoh betul incik tunang ni
tak menyempat2 nak makan

ok ok
tiba teksi belok ke blog aku


rupe2nya
kawan aku yang nak tumpang tu dah datang
ok2
skrg fikiran cik nas ni
memikirkan rumah
rumah bersih jer
al-maklumlah
ni kes nak bawa mak ayah naik tengok
hurmmmm
risau dibuatnya
patutlah
incik tunang ade
hehehhee
rupenya disebabkan ni
and
tak lupe juga sbb nas
dah oder beras kan
hehhehe

memandangkan
rumah sewa cik nas berada di puncak
iaitu tingkat 4
nak tak nak kene naik



disebabkan tak
ade lift yer

inilah masenya
untuk kita same2 bersenam
ok
1 2 3 4 5 6

ehhhhhh
tingkat 4 jer lah
mane ade 5 & 6
tak wujud tu
hehhehhe


ok2
masuklah semua
buatlah macam umah sendiri
hehhehhe
seperti anak dara yang selalu buat
aper die??

iskh2 itu pon tak tau
ok
biar nas ajar yerppp
kalau ade tetamu
kita mesti buatkan air

antara sebab2nyer
umah cik nas ni tinggi sangat
hahhahhaha
eh gurau jerlah

untuk menghormati tetamu sebanrnya
ingat tu


kalau ade tetamu
datng umah
jgn lupe jamu apa2 yang patot k

ok kepada yanti and azi
selamat datang
ke teratak usang kami yer
sorry banyak kekurangan rumah ni





Tiada ulasan: