Google+ Followers

GeRaMmmmmmmmmmmmmmm

huarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hari Ni geram Sangat kat temapat kerja aper tidaknyer tengah syok2 wat kerja ader sowang pakcik ni buat spoil pulaks.... geramnyer.

nas tak ganggu die... dah itu tugas die buat jer lah tak payah lah nak tengking2 orang

"die ingat die tu bagus sangat setakat datang kerja tak buat aper2 so janganlah nak berlagak. kalau ader yang disruh tu buat ajer lah,,, ni nak bebel bukan2"
ader ker patut die cakap macam ni kat nas
" weiiiiii ko ni lain kali nak suruh hantar surat tu potostat lah awal2 ni tak menyusahkan orang jer... dah lah aku suruh orang TM potostat kan sorang own tak nak... sekarang ni dah menyusahkan aku jer. duit pown kau tak bagi.. orang ni dahlah x ader duit... ko ingat senang 2 jer ker aku nak cari potostat tu.... oklah2 aku cari potostat yang terdekat ko ni menyusahkan orang jer wat aku kerja 2 kali"
haaaahhhh bayang kan macam tu die cakap dengan aku dengan nada tengking2... nas dapat arahan utuk potostat 2 keping tu dari bos bukan sesuka hati... die tu langsung x fikir gerammmnyer huarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
x suker lah x pasal2 jerkkk nas dah meleleh air mata,
lau nak sangat duit tu nas boleh bagi nnt claim jer lah
kat ofis bukan tak bayar pownnn macam tu pun nak berkira... potostat tu baru berapa... bukan berjuta pownnn.... suruhwat kerja pown x nak lebih baik kau berhenti kerja dok rumah lagi bagus lahhh weiiiii
kat ofis pown bukan buat aper menghadap pc tengok bender yang x senonoh buang maser jer

bertaubatlah sikit umor tu kan dah lanjut.... fikir die jer bagus...
gerammmmm nyer tu naseb baik aku ni baik lau tak aku x nak bagi ko alamt... boarlah ko sesat cari kat maner tempat tu... tempat tu kan dah biaser pergi bukan aper nak tengok adress lagi.... orang wat baik macam ni ko bagi erkkk kau ni kan mmg jahat tahap aper pown aku tak tahu patotlah budak2 ofis ni tak sukers kat kau... aku hormat kau kau buat macam ni... pas ni sowies aku nak horamt kat kau... lantak ar kau nak kater aku kurang ajar ker aper ker aku dah x kisah
(kau jatuh ker aku aper ker) ader aku kisah sowies nyer nas akan hormat dekat orang yang hormat diri nas barulah nas horamt die ok... ingat nas ni aper sesuker hati jer nak dibuat cam tu sowieeee
gerammm sangat2ni thnks kawan2 yang lain sudi bacer luahan hati nas ni siyes nas sakit hati
ok bubyer sedih gilerzzz

Tiada ulasan: