CLIK HERE GUYS TQ

Follow by Email

Pengikut

Cari Blog Ini

Isnin, 4 Januari 2021

Say hi to 2021 From Mama Nas

      Assalamualaikum kawan-kawan blogger rasanya memang dah lama sangat mama nas tinggal kan dunia blogger ni.. last update pon kalau tak silap mama Nas 2018 tu pon update 1 jer kot. Sejak dapat tukar 2018 tu terus tak sentuh dah blog ni.. Rindu sebenarnya nak kembali aktif dalam blog ni. Nak menceceh itu ini, tapi deisebabkan kekangan masa yang tak menucukup terus terkubur hasrat tu. Banyak sebenarnya nak menulis itu ini,,, tapi apakan daya masa macam cemburu sangat dekat kita. Siapa yang masih ingat mama Nas lagi say hi okey... insyallah akan cuba kembali aktif macam dulu.
    Oh ye rasanya belum terlambat untuk mama Nas ucapkan Happy New year 2021 untuk sahabat maya blogger mama Nas. Insyallah ada masa nanti mama nas akan cuba sedikit-sedikit untuk ceritakan dari mula mama Nas bertukar sehingalah sekarang dah terlalu selesa dan bahagia di tempat kerja baharu hihihihi...
     Azam tahun ni tak banyak nak dicapai wistlist tu biarlah mama Nas simpan buat peribadi mama nas sendiri. Cuma harapan yang lebih diharapkan moga dipermudahkan urusan dari awal hingga ke ahirnya Amin... 
        





Kejayaan tak akan menunggu kita teruskan melangkah
bermula dari bawah, melangkah dengan gagah, terbang membawa cita-cita
siapa tahu tuah kita ada disana
tak hilang dek kejian, tak jatuh dek cacian
Selagi ada impian disitu pasti ada harapan
Allah mendengar setiap kata-kata umatnya...
insyallah berpautlah dengan iman dan taqwa
pasti segalanya berakhir dengan sinar pelangi yang indah
insyallah...


Salam jumpa lagi sahabat maya mama Nas... jangan lupa say hi ye...


happy New year 2021












Tiada ulasan: