Google+ Followers

Follow by Email

Pengikut

Cari Blog Ini

Rabu, 18 Julai 2018

Domain



Assalamualaikum dan selamat pagi pada kawan-kawan harap semuanya dalam keadaan yang sihat...
Pagi ni sarapan pulut dengan kuah duraian huhuhu sedap weiii...


 Potret Cinta ZahinZul'Nas




berbalik pada kisah diatas "Domain" 
 baru-baru ni Nas ada beli "Domain" harga yang Nas ambil pun haraga yang mampu milik. yelah Nas pun baru lagi nak guna Domain ni jadi no wonder la Nas akan pilih harga yang paling murah.al masalahnya nas dah beli Domain tapi nas tak tahu nak install blog lama kepada Domain yang baru. Rasa sedih pulak tak berjaya untuk ke peringkat seterusnya. ingat beli Domain ni dia automatik terus tukar rupanya tidak. kena install sendiri. 

Ada kawan-kawan tahu tak macam mana nak install Domain ni..cuba gak try kat tutorial dia but still tak boleh.. rasa kecewa pulak.. Hope ada kawan-kawan yang dapat membantu


Tiada ulasan: