Google+ Followers

detik2 indah

Hari ni pergi kerja seperti biasa ermmmm tapi dekat hati cik nas ni gembira sangat cz tunang kesayangan cik nas nak clebrate birthday...hahahahaha terharu betol cik nas, kebetulan die x keje ari ni so die ambl aku kat tpt keje. huhuhuhuhuhuhu ujan plak..tapi kami redah jer...tunang aku hantar aku gi lrt...pas tu aku pergi class.... abis class tu aku sekali lagi tunggu tunang aku ambil kat kolej haahahaha die bwa member die nak sambut birthday aku....uji n rizal..... diaorang mtk aku supaya buat pilihan nak makan kat mane aku pun wat per lagi...aku mane lah tau pastu kitaorang bergurau senda dalam kereta best sangat ermmmm..sekali gus sambut uji yang baru hamil hahahahahaha x lame lagi jadi ibu lah kwan kita ni macam2 die ngidam ktorang pakat gelak



last tu kitaorang wat pilihan makan kat restoran Nellis kat sentul...aku makan chiken choop blackpaper, tunang aku chiken choop sama dengan uji, rizal plk makan nasi lemak fried chiken, pas tu rojak buah, pizza megarinna pas tu rizal oder lagi ABC hahahahahaha banyak yer aku makan



aku raser sangat pewottttt aku ni membuncit cam org mengandung tu lah kuat makan bukan nk diet(aperkah) hahahhahahah ermmmm pastu diaorang nak bayar huhuhuhuhuuhuhuhuhu waaaaaaaaaaaaaaaa giler makan macam tu pun RM 111 perhhhhh naik taraf plk ermmm macam orang gi bulan madu plk kikikikikiki ermmmm pas tu diorang ajak gi karoke tapi aku terpaksa drop cz ade temujaji dengan budak umah...


so korang laen kali ekkk tapi jangan lpe bawa aku nnt... nk dgr sangat suara aku kan hahahha walauu aku x panddai nyanyi tapi demi korang aku bantai jer ermmmm aku dah balik ni huhuuhuhuhhhuuhhuhh sampai umah kawan2 umah buat plk birthday party uwarghhhhhh terharu aku....





pas tu tiba nyanyi plk lagu birthday huhuhuhuhu aku mcm nak nangis yelah tiba2 dah tua
( erkkkk tua ker... hehehehe semakin cute kot)

sambut birthday x per2 whatever stay cute cehwah sebelum tiup lilin aku mohon hajat so hajat tu biarlah aku jer tau secret
"apa korang nak tau gak eh eh eh tak boleh2"
"boleh lah nas nak tau gak"

"eh mane boleh hanya caye cowang jer leh tau k,"
hehhehehhehhe

nama pun rahsia mana leh tau kan
ok setelah hajat dibuat




ermmmmm pas tu baru tiup lilin n potong kek hahahahaha sesi fotografi plk bukan senang nak jadi orang glamor bile birhday ni hheheheheheheheh




whtever ari ni merupakan hari mengembirakan thanks la orang yang menjayakan babak penuh romantik ni kat dunia hahahahahah cehwah ayat macam nak sastera tapi kalu dia x jiwa sastera mst pelik dgn aku ni hehheheheh sttttttayyyyy cuuteee

Tiada ulasan: